Gleder seg stort til NM-veka og superenduro

Vilde Marie Holt (bildet) er klar for superenduro i NM-veka fredag og lørdag. Hun gleder seg stort til å kjempe mot de beste her til lands.

-Jeg gleder meg til å kjøre superenduro i Norge, og har høye forventninger til egen prestasjon. Men i superenduro kan mye skje, og det er veldig fort gjort å gjøre en feil som kan hindre et godt resultat, sier Vilde Marie Holt.

Hun deltok også under NM-veka i fjor.

-Jeg var med på NM-veka i fjor på Rudskogen. Da var jeg uheldig etter starten, og hadde en stor krasj med en annen utøver. Jeg klarte å hente meg inn igjen, og fikk en tredjeplass, sier hun.

Holt føler at formen er slik den skal være. Hun ønsker å vise seg fra sin beste side i Skien.

-Formen føles veldig bra nå. Både enduroløpet på Flittig og Østlandscupen (mx) på Elverum gikk kjempebra med seier begge steder samt god sykkelfølelse. Etter NM-veka drar vi videre til Portugal for å kjøre tredje VM-runde, sier Vilde Marie Holt.

Foto: Renato Vieira

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen