Gleder seg stort over Vilde Holts EM-seier

Tidligere landslagstrener Pål Anders Ullevålseter (bildet) gleder seg over helgens enduro-innsats til Vilde Marie Holt som resulterte i første- og andreplass i EM-rundene i Finland.

Ullevålseter følger godt med på de utøverne han har trent. Han holder god kontakt med Holt, men vil ikke være noen “syvende far i hornet.”

-Vilde har jeg god kontakt med og prøver å komme med noen dype strategiske råd som regel. Hun har verdens beste trener i Håkon Karlsen og landslagssjef Erland Thommassen. De hadde samling nå i Finland før EM-runden, og det var et bra trekk som gav resultater hos alle utøverne, sier Ullevålseter .

Ullevålseter mener at Holts innsats har stor betydning for hele miljøet i Norge.

-En seier i EM er viktig for landslaget, for Vilde og  for de rundt henne. Og det er viktig for enduroen som får mer omtale og som igjen motiverer utøvere til å ikke gi opp, og ikke minst motivere jenter til å starte med idretten, sier han.

-Det er veldig stort i vinne en EM-runde og jeg er sikker på at teamet er flinke til å utnytte dette økonomisk de neste månedene nå. Hun ligger nummer to i EM, og vi trenger en medalje i enduro igjen. Dette er en fantastisk mulighet som ligger foran henne i finalen til høsten, sier Pål Anders Ullevålseter.

Foto: privat

https://nmfsport.no/nyheter/vilde-holt-til-topps-i-em-runden-i-finland/

https://nmfsport.no/nyheter/gjennombruddshelgen-vilde-holts-aller-forste-em-seier-i-boks/

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen