Georg Ellingsen vant Sverigecupen totalt

I 1/8-klassen var Lars Haugen (Oslo MBK) en periode oppe i ledelse under søndagens finaleheat, men dessverre fikk han en motorstopp som gjorde at han mistet både tid og plasseringer. Han endte til slutt på 6.plass, rett foran en annen nordmann, Øyvind Stusdal fra Kvinesdal Rcklubb.

I klassen for 1/10 var det igjen Markus Hellquist som viser seg som den beste føreren. Dette var hans tredje seier på de tre siste løpene i Norge og Sverige. Likevel var dette en god dag for de norske førerne, for på 2.plass kom Georg Ellingsen (Lørenskog MBK) og Oskar Fjeld (Kvinesdal Rcklubb) kjørte inn til 3.plass.

Dette var siste løp i Sverigecupen for i år, og for første gang var det en norsk fører som sto øverst på pallen når poengene var regnet ut i klassen for 1/10 Fueltouring. Georg “Goggen” Ellingsen klarte å sanke mest poeng igjennom sesongen, noe som ga han en meget hyggelig avslutning på 2019-sesongen i Sverige.

Det som også er veldig bra, er at vi også i Sverige ser at det kommer en yngre generasjon med førere som gir oss “gamlekara” skikkelig konkurranse. Sammen med Goggen på pallen sto nemlig Markus Elmerfors og Viktor Lovén, så her blir det også mye å følge med på i årene fremover.

Tusen takk for i år til både norske og svenske førere, og takk for mange hyggelige løp og sosialt samvær. Vi sees igjen i sesongen 2020!

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen