Full fart med Team Samuelsen #67

Olav Mathias Samuelsen lever og ånder for motorsport. Og det har han nok alltid gjort for han var bare fem år da han (endelig) fikk prøve seg, og etter kort tid ble han aktiv innen både MX og SNX, men med SNX som favoritt. Men det er ikke bare som utøver Olav Mathias er interessert. I timesvis kan han sitte i tråkkemaskinen med pappa Runar og snakke om hvordan banen skal bygges. Selve motoren er han også interessert i og bruker masse tid på å skru på scooteren sånn at den er klar til neste trening eller løp.

Olav Mathias er dedikert og veldig treningsmotivert, noe som har ført til stor progresjon kjøremessig. I løpet av det siste året har han nemlig hatt flere pallplasseringer. På terminlista hans i år står det finsk og svensk mesterskap, super league og norske løp i Alta, Kirkenes, Skaidi og på hjemmebane i Karasjok. Høydepunktet denne sesongen er definitivt Kara-X på hjemmebane. Der er det alltid mye publikum og han får kjøre sammen med forbildene sine.

SNX-sesongen startet med Nyttårscross i Alta der han hadde dårlig start i alle heat, men fikk god fart og fikk kjørt seg opp plassmessig. God teknisk kjøring gjorde at han kom på 4. plass i 1. heat, 3. plass i 2. heat. Han fikk god bruk for all treningen han har lagt ned når det kommer til sving og hopp.

28. januar deltok han i det finske mesterskapet som startet i Rovaniemi. Også her ble heatene preget av dårlige starter og at han greide å kjøre seg opp. 4. plass i 1. heat og 3. plass i 2. heat som resulterte med 5. plass i finalerunden.

Vi gleder å se hvordan det går med Samuelsen #67 i tiden som kommer!

PS: 6. februar kommer det en reportasje med Olav Mathias på NRK Supernytt!

relaterte innlegg

021_friday_women_cottew
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
malene_photo mar 11 2023, 8 01 13 pm
Skroll til toppen