Etterlengtet test av F4-katamaraner

I påsken var det på tide å få båtene ut på vannet. Etter fire måneder med forberedelser var Sindre Sundsdal Anundsen og William Leithe Martinsen endelig klar for test av F4-katamaranene. Deres første tur med et fartøy av denne typen og et comeback for Sindre som ble Norgesmester (rekrutt) i GTU15 i 2014.

– Det har blitt mange timer med rigging og gjennomgang. Vi har demontert, reparert og rigget begge båtene fra bunnen. Jeg må få takke min teamkompis William for en solid innsats. Han har like mange timer på min båt som på sin egen, sier Sindre.

Mekanikeren, Chrstian Jensen, har sørget for at båtene ble ferdig til samme tid slik at de kunne testes. William hadde allerede kjørt Frode Sundsdal sin F2-båt i høst, noe som gjorde han til den yngste F2-føreren i Norge.

 

 

– Jeg har brukt hver ledige time på RacingFabrikken og F4-båtene. Jeg har bodd i Tønsberg hver helg og jeg føler jeg har lært enormt mye. Det å forstå hvordan alt fungerer er en stor del av det hele, sier William.

Nå etter testingen er første oppgaven for F4gutta på RacingFabrikkenteamet å stå på stand på TønsbergBoatshow fra 29. april til 1. mai og prøve å rekruttere andre ungdommer inn i båtsporten. 

 
Videre er det trening på Akkarhaugen 6. mai før sesongens første løp i slutten av Mai i Tvedestrand. 
 
Foto: Racingfabrikken

relaterte innlegg

IMG-20231126-WA0002
uim ydp
marit
Skroll til toppen