Espen Trosthoel: -Vi har taklet covid-19-utfordringen godt

Grenlederen i quad, Espen Trosthoel (bildet), mener at hans motorsport-disiplin har landet på gode løsninger i en vanskelig tid med covid-19.

-2020-sesongen har til tross for nasjonale utfordringer gjennomført tre Norgescup-løp og ett regionsløp. Planlagte arrangementer i grenen er gjennomført for sesongen. Nå er det vinter-trening som er på agendaen for quad-utøverne. Internasjonale løp i 2020-sesongen er avlyst eller har vært på lokasjoner med rød status. Dette har medført at norsk deltagelse ikke har blitt gjennomført, sier Trosthoel.

Trosthoel mener at quad har jobbet godt med å finne tilpasninger samt med å se muligheter.

-Covid-19-situasjonen har vært utfordrende, men mulig og tilpasse. Gode dialoger og informasjon fra forbundet har vært viktig for gjennomføringene i grenen. De lokale arrangørene og quad-miljøet har vist stort engasjement og de har utført gode arrangementer i grenen. Dette til tross for restriksjoner og det som følger med for avholde arrangementer. Utfordringene i 2020-sesongen har blitt taklet på en eksemplarisk måte av de lokale klubbene i grenen, sier grenlederen.

Grenleder Espen Trosthoel i quad. Foto: privat.

Nå håper han på et litt enklere 2021 i forhold til konkurranser og trening.

-Vi krysser fingrene for en bedre start i 2021, uten at pauseknappen settes på. Og vi håper at terminliste for 2021 kan realiseres i henhold til planen – samt at internasjonale arrangementer er mulig å delta på for quad-utøverne, sier Trosthoel.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen