Endelig internasjonale pallplasser igjen

Pressemelding fra Mathilde Oseberg

Gjennom hele sommeren har trialtalentet Sondre ”Gekko” Haga deltatt i både VM og EM rundt om i verden. I helgen deltok unggutten i enda et mesterskap, denne gang Nordisk mesterskap både individuelt og for lag.

Førere fra Norge, Sverige, Danmark, Finland og  Estland var i helgen samlet til dyst på Kråkerøy utenfor Fredrikstad. – Lørdagen var litt av og på kjøreteknisk, men det var godt nok til pall-plass så jeg er egentlig godt fornøyd med det, sier ”Gekko”.

18-åringen kom på tredjeplass i den individuelle konkurransen på lørdag, og vant lag konkurransen sammen med resten av laget sitt på søndag. – Det er jo alltid bra med pall-plass i et så stort mesterskap, og i dag var det ganske bra, vi kjørte jo som et lag i dag og da pusher vi hverandre, sier ”Gekko”.

Under lag konkurransen på Nordisk deltar fire stk på hvert lag, med tre tellende per seksjon. – Det er jo mye mer sosialt, og de vi vanligvis alltid konkurrerer mot er vi plutselig på lag med. Vi er jo på landslaget sammen så vi er jo godt kjent selvfølgelig, men på de aller fleste løp konkurrerer vi jo mot hverandre, sier 18-åringen.

”Gekko” skal nå tilbringe en uke i Oslo på treningssamling med landslaget for å så kjøre dobbel Norgescup til helgen.  – Her skal Norgescup sammenlagt avgjøres, så det blir en spennende helg, sier ”Gekko”.

Sondre ligger nå på 3. Plass sammenlagt. 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen