Endelig er sesongen i roadracing i gang

Første og andre. NM runde arrangeres av Solør MCK på Vålerbanen i Braskereidfoss, Hedmark.

Over 100 seriepåmeldte utøvere fordelt på klassene Superbike, Superstock 600, Juniorsport 300 og Supersport 300.

Juniorsport 300 har virkelig hatt et oppsving i år med mange nye utøvere. 15 ungdommer i alderen 12-21 står på startstreken. Ekstra spennende er det at halvparten av utøverne er jenter.

Superbike – gledelig at både Carl Berthelsen og Norvald Haaland er tilbake på startstreken denne sesongen. I tillegg er det gledelig at vi har flere unge utøvere som har tatt steget helt opp i toppen. Det kommer til å bli et kjempetøft felt. Fjorårets vinner Ole Bjørn Plassen kjører spanske mesterskapet i år, og deltar ikke i NM, men fjorårets sølv og bronsevinnere Henning Flathaug og Marius Ripel Jensen stiller med nye sykler. Fjorårets NM vinner i Superstock 600 Trym T Johansen har tatt steget opp i Superbike. Det blir spennende å se hva han får til i ny klasse.

Superstock 600 – Fjorårets vinner at Juniorsport 300, Jonathan Lykke Nessjøen stiller i år i superstock. Han får følge av to andre gutter fra Juniorsport, Marcus Høston og Eskil Kling. Vi gleder oss til å se hva disse tre ungdommene kan få til opp mot etablerte førere som Stinius V. Ødegaard, og Marius Notøy.

Kvalifiseringene kjøres lørdag fra kl. 8.30, med race i alle klasser fra kl. 15.15

Søndag race i alle klasser fra kl. 13.45.

MØT OPP – VI GARANTERER UNDERHOLDNING

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen