En julenyhet fra seksjon RSM

Seksjon for RSM har vært på julegaveshopping!

Vi i NMF er nå eiere av et 600kvm ETS-teppe og CRC Click-Track system, og seksjonen satser også på å få kjøpt inn Tetsujin Kerbs-systemer. Utstyret er til utlån til alle klubber som ønsker å arrangere statusløp, og vi håper at dette blir godt mottatt og at flere klubber vil vurdere å søke om og ha løp innendørs (frist for 2023/2024 er 31. desember).

Tidligere har det dukket opp en del logistiske problemstillinger i forbindelse med statusløp men nå har leder av seksjonen påtatt seg ansvar for både lagring og utlevering/mottak av utstyr. Arbeidet med dette startet i oktober da budsjettpostene ble saumfart for å samle penger i en budsjettpost som kunne dekke investeringen. Det sto igjen penger på ulike poster i tillegg til 30.000 kr fra Onroad EL og Fuel-budsjettet som ennå ikke var brukt. Dette gir oss mulighet til å standardisere banene våre og det nye CRC Click-Track-systemet gir en god ramme for løpene (og de kan også brukes i Offroad!). Betingelser for utlån av utstyr kommer i nærmeste fremtid og kostnadsmessig er det basert på at kostpris ved frakt til og fra arrangementer dekkes av lånetaker.

Håpet er også å få bygget opp en innesesong med statusløp i Offroad. Jobben er allerede igangsatt fra grenleders side og vi har tro på at det er mulig å få til.

En annen nyhet fra oss er at det i februar legges ut søknadsskjema Spillemidler til Utstyr. Det som er nytt i 2023 er at utstyr til å bygge bane innendørs er med i tilskuddsordningen som f.eks innkjøpt teppe, kopper eller baneskillere ol.Telleranlegg er på listen fra før. Dette gjelder utsyr som ble kjøpt inn i 2022. Er det midler nok får man dekket normalt inntil 1/3 av innkjøpet. Er det ikke nok midler får alle søkere lik avkortning.

Vi informerer nærmere når søknad blir lagt ut.

Vi håper at dette var en hyggelig nyhet og en liten julepresang fra oss i seksjonstyret, og vi ønsker dere alle en riktig god jul og godt nytt år!

Hilsen Styreleder RSM

 

(Bildene er eksempler på hvordan banen blir seende ut med det nye systemet)

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen