EMX 85 og EMX Woman i Slagelse, Danmark

EMX 85

Etter første runde på heat 1 passerte Andreas F. Meyer som nummer 18, Adrian Bølviken som nummer 22 og Elias Auclair som nummer 27. Alle avanserte gjennom heatet og  selv om Auklair var «nedpå» en gang så endte han på 20. plass, mens Bølviken kom inn som nummer 19 og Meyer kjørte seg opp til en fin 8. plass.

I heat 2 gjentok det samme seg – Meyer passerte som nummer 17, Auclair som nummer 19 og Bølviken som nummer 26. Auclair hadde et uhell på den andre runden, og tapte med det 12 plasseringer. Han endte på 20. plass, mens Bølviken endte på plassen bak. Meyer klarte å kjøre seg opp til en 9. plass.

Sammenlagt i stevnet ble Andreas Meyer nr. 8, Elias Auclair nr. 22 og Adrian Bølviken nr. 23.

EMX Woman

Det var fem norske jenter til start, og Thea Johansen kom best ut av de norske i det første heatet på en fjerdeplass, tett fulgt av Mathea Selebø på plassen bak. Madelen Hofseth Pedersen ut på en 20. plass, Vilde Holt på en 23. plass, mens Martine Hughes hektet med en konkurrent på startflata og kom dermed helt sist ut. Da heatet var over var Mathea Selebø best av de norske på syvendeplass. Thea nummer 11, Martine nummer 19 og Madelene og Vilde på hhv 23. og 24. plass.

I det andre heatet fikk Mathea en god start og kom ut som nr. tre og ble godt fulgt opp av Martine som nummer ni. Thea på en 19. plass etter en runde, Vilde og Madelen på h.h.v. 24. og 25. plass. Når heatet var ferdig hadde Mathea tapt noen plasseringer, ned til 6. plass. Martine holdt sin plassering, og endte dermed som nr. 9. Thea kjørte jevnt og endte på 18. plass, mens Vilde og Madelen avanserte til h.h.v. 20. og 22. plass.

Sammenlagt endte Mathea på en fin syvendeplass, Martine som nr. 12, Thea som nr. 14, Vilde på en 22. plass og Madelen på en 24. plass.

Helt til slutt i Prize Giving Ceremony fikk vi høre den norske nasjonalsangen, da Martine ble den beste blant Woman som kjørte på en 2T-motorsykkel på 125cc.

En flott avslutning på ei flott MX-helg med blå himmel i Slagelse.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen