Disse skal arrangere NM-veka i 2020 og 2021

Norges idrettsforbund og NRK har nå bestemt hvem som skal arrangere NM-veka 2020 og 2021. Hamar/Stange, Sarpsborg, Lillehammer og Stjørdal/Trondheim er tildelt arrangementet frem til 2021.

Av 11 søkere som meldte sin interesse for å arrangere NM-veka i 2020 og 2021, var det følgende arrangører som hadde de beste søknadene:

  • Hamar/Stange: sommer 2020
  • Sarpsborg: sommer 2021
  • Lillehammer: vinter 2020
  • Stjørdal/Trondheim: vinter 2021

– Arrangørene vi nå har valgt har høy arrangementskunnskap og vil bli flotte arrangørbyer for de kommende årene. Norges idrettsforbund ønsker kompakte idrettsarrangement som kan by på folkefest, og vi har lagt hovedvekt på geografisk spredning. Det var flere gode søkere i denne runden med solid støtte fra fylkeskommune, kommuner, idrettsråd og idrettskrets, sier Karen Kvalevåg, generalsekretær i NIF.

NRK satser videre
NRKs dekning av NM-veka i 2018 var en av de største satsningene i NRK Sport. Nå ser NRK frem til å gå i gang med ny produksjon, videreutvikling av konseptet, og bli kjent med nye idretter og regioner.

– Dette er gøy å være med på! NM-veka gjør at vi finner andre måter å lage god TV på, og NRKs seere blir kjent med nye idretter, sier Torbjørn Sarre-Jensen, prosjektleder i NRK.

relaterte innlegg

kolasjdji-0323
foto-dag-oliver10
crystall-wallem-photography-martin
Skroll til toppen