Den regjerende verdensmesteren er klar for ny sesong

Trial2 Verdensmester Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes er klar for en ny sesong utendørs. Han har som fjorårets vinner av Trial2, startnummer 201 i år.

– Målet er å være med å prege løpene og være på pallen i alle løp, sier Sondre.

Foto: GasGas

– Overtråkket i vinter har nok påvirket meg mer enn jeg skulle ønske. Det har begrenset mulighetene mine til å trene på de aller høyeste kantene og jeg har derfor ikke levert så gode resultater i X-Trial som vi hadde mål om. Men nå skal jeg kjøre Trial2 i utendørs VM. Her er det stabilitet og holde kontroll på spenningsnivået som teller. Jeg har tro på at konsekvensene av skaden i vinter vil merkes betydelig mindre her. Jeg er spent, men håper og tror på at jeg skal komme godt i gang fra starten av mesterskapet, sier Sondre «Gekko» Haga.

Blir en spennende sesong start

– Vi er ekstra spente på sesongstarten i år. Sondre starter jo med en viss forventning som regjerende verdensmester. Vi må jo være realistiske etter skaden og treningene etter den så har det selvfølgelig ikke vært optimalt. Men som jeg har sagt mange ganger før, Sondre har et godt konkurransehode og han blir ekstra trigget av dårlige resultater. Det blir spennende å se hvordan dette slår ut, sier manager og far Martin Haga.

relaterte innlegg

Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
andraz-lazic-NhZtol0U0dE-unsplash
Skroll til toppen