Dags for lag-VM i trial!

Det er dags for VM lag i Trial utendørs. Løpet skal kjøres i Franske Auron på søndag der Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes, sammen med Jarand Mathias Wold Gunvaldsen fra Grimstad og Mats Nilsen som også er fra Riska i Sandnes. I tillegg er Jone Sandvik fra Tau reserve.

–Vi har trent mye sammen og har mye fritid sammen og fungerer bra som et lag, men når vi kjører løp er vi vanligvis konkurrenter. Det blir veldig kjekt å være på lag i løp, ikke bare på trening. Det er alltid noe spesielt med lag konkurransene, sier Sondre «Gekko» Haga.

Sondre Haga

 

Norge stiller med tre lag denne helgen
Norge stiller også med lag i dameklassen der Huldeborg Barkved fra Tau, Seline Meling fra Sandnes og Mette Fidje fra Kristiansand kjører. Et lag med gode medaljemuligheter. For andre gang kjøres det også med et mikset lag med en mannlig og en kvinnelig fører. Der er det Jone Sandvik fra Tau og Ingeborg Aurora Bergersen fra Skiptvedt som kjører. Det norske mixed laget er blant favorittene til å vinne sin klasse i år.

Løpet kjøres i Franske Auron
Auron er et vintersportssted som ligger i fjellene nord for Nice. Løpet starter på ca. 1600 moh og seksjonene ligger opp til ca. 1900moh.

–Franskmenn elsker motorsport og pleier å legge til rette for publikumsvennlige arrangement og jeg tror det kan bli bra publikums trykk også denne helgen. I tillegg er det en bra norsk gjeng som er her, så alt ligger til rette for en kjekk helg. Vi håper at vi skal kunne bidra til at de får en god opplevelse og hvis vi skulle klare en medalje så vil det være ren bonus, avslutter Sondre «Gekko» Haga.

Lykke til, alle sammen!

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen