Cornelius er klar til Ullevaal Xtreme, er du?

Cornelius Tøndel er en av de norske utøverne som er med og kaster glans over arrangementet. I helgen som var kjørte Cornelius den første NM-runden i motocross i Molde. I klassen MX junior, gjorde han i år som i fjor – rent bord på lånt standardsykkel for anledningen. 

Det er voksenklassen MX2 på 250cc som har fullt fokus i år, og der slo han til og tok starten, leda i 10 min over mye eldre og erfarne stjerner, men manglende løpstrening gjorde at han måtte sakke noe akterut siste del av løpet og endte på en strålende 4.plass! For å markere at dette ikke var noen tilfeldighet, så gjorde han det akkurat likedan i 2.heat – tok starten, leda i 10 min og holdt tredjeplassen helt det var 2 min igjen av løpet. Så ble det 4.plass også i andre heat og sammenlagt. Det var fryktelig spennende og Cornelius fikk masse oppmerksomhet på arrangementet pga det han viste av talent med sine bare 15 år i denne klassen.

Og nettopp talentet hans har gjort at han er plukket ut som en av de beste i landet til å kjøre supercross https://ullevaalx.no/på Ullevål Stadion. Ullevål Stadion forandres 16. juni til en ekstremsportsarena, hvor noen av verdens beste utøvere innen FMX, supercross, sparkesykkel, BMX og snøscooter vil ta pusten fra deg. Se mer HER 

De andre norske utøverne som skal være med foruten Cornelius og André selv, er Magne Klingsheim, Oliver Lie, Håkon Fredriksen og Casper Olsen.

Dette blir et show du ikke vil gå glipp av. Selve showet starter kl 18, men allerede fra kl 14 er det mye som skjer på Bergbanen utenfor stadion. Det blir blant annet trialshow og muligheter for barn til å prøve seg på en motocrossykkel. Alt som skjer utenfor stadion er gratis for alle.

Vi er hvertfall klare for Ullevaal Xtreme 16. juni – er du?

 

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_2037_Edit
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen