Canal Motor

Norges Motorsportforbund og Canal Motor vil med denne avtalen legge til rette for at alle medlemmene i Norges Motorsportforbund vil bli synlig gjort ved selv å levere ferdig film materiale fra alle arrangement som måtte være ønskelig.

Dette skal være så å si ferdig til å sendes på TV, Canal Motor. Levering av materiell foregår enkelt ved at de ansvarlige for hvert arrangement laster det opp på https://www.canalmotor.no/del-opplevelsen-din/ eller annen oppgitt adresse på https://www.canalmotor.no/.

Alle medlemmer står selv også fritt til å laste opp alt av relevans som Canal Motor kan redigere og lage bra grasrot TV av.

Norges Motorsportforbund vil nå oppfordre alle til å sette av tid til også å få filmet litt fra sine arrangement. Canal Motor gjør dette for å bidra til å styrke bredden innen motorsporten ved å få det vist på TV – helt gratis. Vi strekker oss så langt det går uten at det skal koste Norges Motorsportforbund eller deres medlemmer noe. Det her skal være gratis og enkelt for alle parter. Her er det ikke nødvendig med dyrt og påkostet utstyr. Bruk en mobiltelefon, samt en stødig hånd så kommer man langt. Mange har en GoPro eller lignende actionsport kamerautstyr – det her er utstyr som koster minimalt ved et søk på nett.

Spre budskapet til alle slik at vi igjennom motorsportsåret 2019 får så masse som mulig ut på TV plattformen til vår samarbeidspartner Canal Motor – Og husk at synlighet er viktig for rekruttering og alle våre sponsorer.

Vi ønsker denne avtalen med Canal Motor hjertelig velkommen og at alle våre medlemmer nå benytter seg av muligheten ved å bli vist på TV, streaming, arkivet og tilgjengelig 24/7-365

relaterte innlegg

NM-Veka Speedcross
20231126_091417
aktivitietslederkurs
Skroll til toppen