Burud ser frem til VM-start i Portugal

Enduro-landslagets Kevin Burud (bildet) er utålmodig – og gleder seg stort til første VM-runde, som arrangeres kommende helg 18. til 20. juni i Portugal.

-Treningen går veldig bra. Jeg trener nå godt med teamet jeg kjører for, Johansson MPE, sier Kevin Burud.

Det nærmer seg nå VM-rundene i 2021.

-Kjøreformen er i rute og alt er klart for første VM-runde i Portugal om en snau uke. Vi skal tilbake til der vi avsluttet VM i fjor, nemlig Marco de Canaveses 18.-20. juni.  Deretter går turen videre til Edolo i Italia 25.-27. juni for runde to i VM. Jeg gleder meg til å komme i gang med løpssesongen. For nå har vi ventet lenge nok, sier Burud.

Burud håper nå å redusere avstanden til de aller ypperste i sin klasse.

-Hovedmålet denne sesongen er å gjøre avstanden opp til ledelsen enda mindre, så får vi se hva resultatene blir. Det er fortsatt mye å lære i dette gamet. Så jeg føler meg klar for å innta en ny sesong – og jeg vil gi 100 % hver dag jeg kjører, avslutter Burud.

 

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen