Beste nordmann i EM i Belgia

Pressemelding fra Sondre “Gekko” Haga

I helgen var det klart for EM i Bilstain, Belgia. EM-runde 2 og 3 ble kjørt lørdag og søndag, hvor Sondre “Gekko” Haga havnet på en 5. på lørdagen og 6. plass på søndag, som beste nordmann. 
– Det var ganske deilig, jeg følte at jeg kunne være med å kjempe helt opp til en 2. plass på siste runden, sier “Gekko” Haga.
Unggutten klatret seg opp fra en 11. plass forrige helg i Nederland, til en 5. plass nå i Belgia. – Kjøringen har vært mye bedre nå og jeg klarte egentlig alt bedre denne helgen, sier “Gekko” Haga.

Beste nordmann
Som beste nordmann og en 5. plass på søndagen, har “Gekko” Haga sikret seg sitt beste EM løp i karrieren så langt. – Jeg klarte 7. plass som beste i fjor på ett løp, og nå har jeg liksom både 5. og 6. plass, hvor begge er bedre enn i fjor. Så det er godt å få resultat på at treningen har vært bra og at framgangen har vært bra, sier “Gekko” Haga.

Ole Kristian Sørensen og lb Vegard Andersen deltok også her i EM, likedan som i Nederland. Sørensen havnet på en 9. plass, og Andersen på en 11. plass på søndag. – Det er jo kjekt når vi er mange norske på tur, det er veldig godt miljø, så det er det som gjør det så kjekt, sier “Gekko” Haga.

VM og Japan
 
Videre skal ”Gekko” kjøre et lokalt løp på Randaberg, VM i Spania om to uker, og Norgescup som følger etter. Japan er neste deretter på planen, noe “Gekko” Haga gleder seg til. – Jeg tror det blir veldig annerledes. De sier jo at det er veldig annerledes der, både med mat, publikum og folk generelt og miljø, sier “Gekko” Haga.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen