Barkved og Haga til topps i Skodje

3.-4. september var det duket for NorgesCup i Trial, og med over 80 deltagere påmeldt og det meste av eliten på startstreken lå alt til rette for en vellykket helg. Skodje Trialklubb stod som arrangør og NC 5 ble avholdt lørdag og NC6 på søndag. Forholdene var upåklagelig med sol og godvær, noe som bidro til topp stemning blant både deltagere og publikum.

Lørdag, NC5

Etter at alle forberedelser var unnagjort, var det lørdag klart for NC5 og start for alle 11 klasser med Kvinner Elite og Elite sist ut.

Blant kvinnene var Huldeborg Barkved fra Vaulali Trial Klubb sterkest, etterfulgt av Erika Melchior og Seline Meling på de neste plassene.

Blant herrene var det Sondre «Gekko» Haga fra Riska Motorsykkelklubb som dro i land seieren, foran Mats Nilsen og Jarand Mathias Vold Gunvaldsen på samme poengsum der kun antall feilfrie seksjoner skilte.

Jarand Gunvaldsen, foto TrialGP

Søndag, NC6

Søndag var det klart for NC 6 og igjen var det Barkved som vant, denne gang etterfulgt av Melchior og Ingeborg Bergersen på tredje. Blant herrene var «Gekko» utilnærmelig, mens Gunvaldsen kjørte sterkt tok andreplassen foran Nilsen.

-Det var mye god kjøring idag helt fra start. Til tross for 2 femmere på førsterunden som jeg kunne vært foruten, så var kjøringen veldig bra, og jeg halverte antall prikker fra første til andrerunden, forteller en fornøyd Gunvaldsen etter dagen.

Strålende fornøyd

Sondre “Gekko” Haga, foto Team Gekkotrial

Sondre «Gekko» Haga var strålende fornøyd etter helgen med sin dobbeltseier.

-Det var veldig gode seksjoner med veldig bra vanskelighetsgrad denne helgen. Det ble derfor noen flere prikker enn vi vanligvis har i de norske løpene og det passet meg veldig bra. Jeg gjorde litt for mange feil på lørdag, men det holdt heldigvis til seier allikevel. På søndagen fikk jeg rettet dette opp og kjørte opp mot mitt beste og det ble til enda en seier. Det var deilig, sier Sondre «Gekko» Haga

Den gode følelsen etter helgen tar Haga med seg videre og drar allerede mandag til Barcelona for trening og klargjøring før siste VM-runde som går i Ponte De Legno i Italia 17. og 18. september

Sammenlagt ligger nå Haga og Barkved på topp og etter helgens resultater har de med dette sikret seier NorgesCupen selv med et løp igjen!

Resultatene fra helgens konkurranse og sammenlagt finnes her.

Takk til Skodje Trialklubb for et vel gjennomført arrangement.

 

foto pall: Team Gekkotrial:  fra venstre Mads Nilsen, Sondre Haga, Jarand Gunvaldsen

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen