Anders Jacobsen ny sportssjef i Norges Motorsportforbund

Den tidligere storhopperen Anders Jacobsen (34) blir ny sportssjef i Norges Motorsportforbund. Anders Jacobsen starter allerede 1. november.

Jacobsen tar over stillingen etter Tommy Rovelstad. Han gleder seg til å komme i gang hos NMF.

-Det er nye tider for forbundet, og det er spennende å være en del av den satsingen som planlegges i tiden fremover. Det å kunne påvirke norsk motorsport i en positiv retning er en fin utfordring, sier Anders Jacobsen.

Påtroppende sportssjef, Anders Jacobsen, sammen med Pål Anders Ullevålseter (landslagssjef enduro),  Kevin Horgmo (motocross), Ingveig Håkonsen (trial) og Daniel Kobbevik (radiostyrt motorsport)

Jacobsen har blant annet VM-gull i stor bakke for lag fra Falun i 2015, bronse i laghopping fra OL i Vancouver, gull i hoppuke 2006/2007 å se tilbake på. Motorsport har han imidlertid begrenset erfaring med.

-Jeg har en del tanker i forhold til hva vi kan gjøre, men nå vil jeg først bruke tiden på å sette meg mer inn i denne sporten og hva man har gjort tidligere. Jeg har høy interesse for motorsport og toppidrett generelt, selv om jeg har begrenset med erfaring fra motorsport. Dette gleder jeg meg til, sier Anders Jacobsen.

Jacobsen kommer fra jobben som senterleder i treningskjeden SATS.

-Det er alltid spennende å gjøre noe nytt. Dette med toppidrett har jeg god erfaring med – og det blir viktig i min nye rolle hos NMF, sier Anders Jacobsen.

Generalsekretær Tony Isaksen ser frem til at Anders Jacobsen er på plass i rollen som sportssjef.

-Bedre toppidrettshode skal man lete lenge etter, og dette vil være med å løfte forbundets satsing på toppidrett. Vi er veldig fornøyde med å få Anders Jacobsen med på laget, sier Tony Isaksen.

-Det skjer veldig mye positivt i Norges Motorsportforbund for tiden. Ikke minst har vi fokus på å utvikle toppidretten, og vi har mange sterke talenter som vi skal utvikle videre, sier Tony Isaksen.

 

 

 

 

For mer informasjon, kontakt generalsekretær Tony Isaksen i Norges Motorsportforbund på mobil 928 48 598 eller mail tony.isaksen@nmfsport.no

 

relaterte innlegg

kolasjdji-0323
foto-dag-oliver10
crystall-wallem-photography-martin
Skroll til toppen