Aktivitetslederkurs

Har du lyst til å bidra med aktivitet i klubben? Siste mulighet for å melde seg på aktivitetslederkurs 1 er nå på lørdag!

Kurssesongen før sommeren nærmer seg slutten og dersom du vil sikre deg plass på aktivitetslederkurs 1, er siste kurs før sommeren førstkommende lørdag.

Kurset er for de som ønsker å fungere som aktivitetsledere i Norges Motorsportforbund. Aktivitetsleder 1-kurset gir en innføring i hvordan barn og unge utvikler seg fysisk, mentalt og sosial og kunne ta hensyn til dette i trening. Du blir introdusert for hva de grunnleggende ferdigheter er og hvordan man kan tilpasse dette inn i treningen. Til slutt får du innføring hvordan du som trener kan legge til rette for treninger som gir best læringsutbytte for utøverne. Kurset er både teoretisk og praktisk rettet, og hovedhensikten er å sette kursdeltakerne i stand til å gjennomføre aktivitet på breddeidrettsnivå.

Aktivitetslederkurs 1 er et forkrav for å kunne gå videre til Aktivitetsleder 2. Aktivitetsleder 2 er for deg som ønsker å trene barn og unge i øvelser med kjøretøy.

Påmeldingsfristen er fredag 2. juni kl. 10. Før du melder deg på kurset, må du ha sikkerhetslederkompetanse. Påmelding til kurset gjøres via denne linken: https://wp.nif.no/PageKursDetail.aspx?LinkId=8193065

 

Dette er et fire timers kurs over Teams. Kurslink blir sendt ut dagen før, innen kl. 16, til eposten som du er registrert med i Min idrett.

 

Foto: Anna Samoylova / Unsplash

Foto: Erica Suter, 30 Days of Coaching Female Athletes, (Google, printscreen)

 

relaterte innlegg

20231126_091417
aktivitietslederkurs
Motorsportgallaen_23_SimenFauske_High08539
Skroll til toppen