5 ledige plasser til Team Norway Jenter

Motorsporten fortsetter å satse på jentene mellom 13 og 18 år. Norges Motorsportforbund har et eget team i nevnte aldersklasse hvor det tilbys to år med opplæring i satsing på motorsportens mange grener.

Motorsport og miljø. Bildet fra en av samlingene. Foto: privat.

I 2020 har man fem ledige plasser. Totalt vil det bli avholdt åtte samlinger, fire samlinger hvert år. Det vil bli ulike tema for hver samling, både med trening og teori. Det er krav om å møte på minst tre samlinger hvert år, for ikke å miste plassen.

Viktig med sosialt samvær i motorsporten. Bilde fra samling. Foto: privat.

-Jente-teamet til NMF har hatt den første samlingen i år, men vi har plass til fem jenter til, sier Marianne Agard-Michelsen. Hun er primus motor for denne satsingen på jentene.

Agard-Michelsen presiserer at man satser bredt innen motorsporten.

-Teamet er for jenter mellom 13 og 18 år som driver med motorsport. Vi har i år et samarbeid med Bil Sport. Jentene som er i teamet nå kjører motorcross, quad, dragracing, sykkel, bil og aquabike. Samlingene er over to dager og inneholder trening, aktiviteter og teori, sier Marianne Agard-Michelsen.

Marianne Agard-Michelsen ønsker rask respons. Det haster med å søke.

-Ett av målene er å samle jenter i Norge som driver med motorsport og skape relasjoner på tvers av grenene. Jeg oppfordrer jenter i alle grener om å sende meg en søknad innen 1.august, sier sier Marianne Agard-Michelsen

Søknadsskjema og eventuelle spørsmål rettes til Marianne Agard-Michelsen på m.agard@online.no – og søknadsfrist er satt til 1. august.

Alle foto er private.

Her er artikkel fra februar måned:

relaterte innlegg

JAtakk_powering-offroad-9Ydkpi3BQnQ-unsplash
IMG_0621
bakgrunn_teams-kopi
Skroll til toppen