20 kjappe med Daniel Kobbevik

Navn: Daniel Kobbevik
Alder:
14 år
Gren:
Radiostyrt Motorsport

1. Når og hvorfor begynte du med Radiostyrt Motorsport?
Det var pappa som først begynte, han skulle ha noe annet å fokusere på samtidig som han spillte sandvolleyball på landslaget, han mente han fikk koblet ut fra alt annet. Så da ble det bare helt naturlig at jeg ble med, siden han alltid har hatt meg med på alt mulig 🙂 Jeg var vel 4,5 år da jeg kjørte første gang.

2. Hva gjør du for å lade opp til en konkurranse?
For å lade opp til konkurranse så bruker jeg tid til å gå over utstyr forberede meg til å teste nye ting, jeg bruker fotball, playstation. Jeg tenker på ulike baner jeg har kjørt på, ser for meg hvilke konkurrenter jeg muligens havner i dueller med og hva styrkene og svakhetene deres er, så prøver jeg å drømme meg inn i ulike senarioer hvor jeg gjør feil og hvordan jeg kan kjøre meg opp igjen, og hvordan jeg kan få med mest mulig i synsfeltet samtidig som jeg fokuserer på banen som ligger foran meg.

3. Playstation eller Nintendo?
Playstation, og det går mest i FIFA og litt

4. Hva ser du helst på TV? (evt. streamer)
Youtube er litt brukt, og kult å se på dyr som gjør dumme ting, og ellers litt MC, bil og fotball.

5. Hva gjør du når du ikke kjører RSM?
Når jeg ikke kjører RSM, så går det mye tid på skole, fotball ca. 5 ganger i uken. Svømmer og trener litt ulike ting på trenings studio med mamma. Blir litt kortspill med lillesøster (vi hater begge å tape!)

6. Hvor reiser du helst på ferie?
USA er nok favoritt stedet å reise, der er det utfordrende og kule baner, spesielt Los Angeles. Man kan kjøre hver dag et eller annet sted.

7. Har du noe skjult talent du vil dele med oss? I tilfelle, hvilket?
Skjult talent…. det må bli fotballen som jeg også bruker mye tid på, det å kombinere den med RSM er veldig viktig for meg, føler at jeg kan bruke blikket og timingen på en utfordrende måte, så de funker sammen. 

8. Hvilken sang synger du helst til?
Liker mange sanger, så har ingen favoritt

9. Hva gjør du om 10 år?
Akkurat nå så klarer jeg ikke å se at livet mitt skal være noe annerledes enn det er nå, bortsett fra at jeg er ferdig med skole. Så fremdeles være i Verdenstoppen i RSM, spille fotball, og forhåpentligvis med noen VM og EM titler på nakken 🙂

10. Hvis du hadde fått velge kun to ting, resten måtte du kvitte deg med – hva ville du beholdt?
Radio og fotballsko

11. Hva er din favorittfilm?
Dum og Dummere

12. Facebook eller Instagram?
Er vel ikke kjempeflink til å bruke noen av delene, men mest facebook kanskje….

13. Hvilke superkrefter ville du helst hatt?
Må være å kunne fly, slippe innsjekk og kjedelig flyreiser.

14. Hvem er ditt forbilde og gjerne hvorfor?
Må være pappa, stort hjerte og ønsker å hjelpe både meg og andre. Samt at han har ett ekstremt konkurranse innstinkt og fokus som er unikt, så jeg er heldig som har han som mentor og trener. Han balanserer alt så jeg får maks ut av alt jeg gjør, samt han ønsker at jeg skal sette mitt bilde på ting og at det skal være meg som gjenspeiles i det jeg gjør!

15. Hva får deg til å le på YouTube?
Katter og dyr som gjør mange rare ting, samt folk som prøver å få til de utroligst dumme ting og det går galt

16. Hva er det rareste du har spist?
Må være fritert Hane klør i kina, var en fryktelig dårlig kombinasjon!

17. Hva bruker du helst penger på?
Må være FIFA

18. Vinter eller sommer?
Sommer siden det er best både for RSM og Fotball.

19.Hvilken idrett ville du drevet med om du ikke hadde RSM?
Da måtte det blitt fotball, hadde vært kult med motorsport, men kroppen min blir for lang og tung…..

20. Hva er målet ditt i 2019 når det gjelder kjøringen?
Målet for 2019 er pallen på EM og A-finale på VM! 

 

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen