Vold Gunvaldsen har ambisjoner om VM-poeng

Landslagsutøveren i trial – Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (bildet) – har som mål å sanke VM-poeng kommende høst.

-Jeg ser veldig frem til å starte VM-sesongen til høsten. Målet er å ta mine første VM-poeng, og topp 10-15 plasseringer. Selv om det har vært stopp på mitt opphold i Spania hos Adam Raga, tror jeg at min indre driv har gjort at målet er innen rekkevidde, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen satser mot VM. Foto: privat

Tross vanskelige tider – det er blitt trent godt.

-Selv om våren har blitt litt annerledes, har treningen vært ganske optimal. Jeg har fått trent jevnt godt over perioden hjemme. Masse kjøretrening, og masse fysisk trening, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen med stødig teknikk. Foto: Trial Fotoblogg

Denne sommeren står han også som arrangør av samlinger, sammen med flere.

-I sommer bruker jeg tiden for det meste på trening, i tillegg arrangerer jeg treningssamlinger sammen med teamet mitt, for utøvere i alle aldre, sier han.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen