Vilde Marie Holt trener mot VM i Portugal i november

Landslagsutøveren Vilde Marie Holt (bildet) i enduro jobber nå for fullt mot VM i Portugal i november måned. Nå håper hun at vi får litt mer normale tilstander etter sommeren.

Holt føler seg trygg på at det er lagt ned mye riktig trening i perioden som er og har vært.

-Sammen med Pål Anders (Ullevålseter) og Erland (Thomassen), føler jeg at vi har fått til et treningsopplegg som passer meg optimalt. De er veldig flinke til å følge opp, noe som motiverer og hjelper meg videre, sier Vilde Marie Holt.

Nå er det VM og Portugal som gjelder.

Vilde Marie Holt på treningsstudio. Foto: Privat.

-Jeg trener målrettet mot VM i Portugal i november, og krysser fingrene for at grensene åpner, sier Vilde Marie Holt.

Og når tidene er preget av koronasituasjonen, så er det alternativ trening som gjelder.

-Denne våren har det blitt mye alternativ trening. Blant annet video trening med Erland og resten av landslaget, sier hun.

Vilde Marie Holt satser nå motorsport på heltid.

Vilde Marie Holt trener også boksing. Foto: Privat.

-Etter at jeg fullførte idrettslinja på videregående, har jeg nå gått over til å bli heltids idrettsutøver. I sommer har jeg derfor kunnet legge opp treningen med to økter hver dag, ca 3,5 time til sammen. I tillegg kommer sykkelkjøring. På fritiden trener jeg barnegruppa på Gardermoen. Det er kjempegøy å se hvordan de utvikler seg. For å variere treningen trener jeg boksing, landeveissykling, løping og på treningsstudio, sier hun.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen