Vilde Holt best i Enebakk

Vilde Holt (i midten) vant også andre runde i Norgescupen i enduro som ble arrangert på Enebakk i dag. Hun er dermed ubeseiret i NC så langt i 2021.

Etter fire av ni runder forsvant litt av spenningen i dameklassen i dag – da Vilde Holt begynte for alvor å dra ifra. Hun ble eneste kvinne  med 9 runder. 

BEST AV DE BESTE: Peder Rygg (foran), Andre Wold Larsen og Vilde Holt (bak).Foto: Privat.

 

-Jeg skjønte at dette kom til å blir en kamp om å orke helt inn. Måtte derfor la den største konkurrenten min slippe i de to første rundene. Selv følte jeg at løpet gikk passe fort – og jeg visste jeg kunne holde tempoet i 2,5 time. I dag klarte ikke de andre det.  Alltid gøy å stå øverst på pallen, sier Vilde Holt.

Andre Wold Larsen var nest raskest av samtlige i dag – og vant herreklassen. Peder Rygg var aller raskest i dag – og vant juniorklassen.

 

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen