Trial-rapport fra Andorra

Haga hardt straffet for feil i Andorra

Sondre «Gekko» Haga fra Riska i Sandnes kom på en 7. plass lørdagens og en 6. plass i søndagens VM-løp i Andorra. Fjorårets verdensmester i Trial2 mistet derfor poeng til teten sammenlagt og er 32 poeng bak lederen. Fremdeles på en 5. plass sammenlagt. Det er nå kjørt 10 av 14 løp i VM utendørs.

– Nivået var svært lett i seksjonene i helgen. Da går antall prikker betydelig ned og selv med bare 9 prikker søndag ble det en 6. plass på meg, med bare 2 prikker opp til sølvet. Da blir det lite rom for feil. Jeg fikk en 3er i seksjon 7 på første runden i dag. Den koster meg pall plassen i dag. Resten av løpet kjører jeg veldig bra, tett opp mot mitt beste. Men det er sånn det er, jeg kan ikke gjøre slike feil hvis jeg skal på pallen. Jeg må ta med meg det positive i fra kjøringen i helgen og fortsette treningen, sier Sondre «Gekko» Haga

 

For mange småfeil på Vold Gunvaldsen

Etter en lang i høyden i fjellene Andorra, ble det en 17. plass for Jarand-Matias Vold Gunvaldsen på søndagens konkurranse.

– Det var mye bra kjøring idag, men litt for mange småfeil gjennom dagen gjorde at jeg uteble fra top 15 idag også. Mye bra kjøring, men må jobbe litt med kontinuiteten i kjøringen frem til neste runde i Italia. Til helgen er det NC 3-4 i Kristiansand, og jeg ser frem til å kjøre nesten på hjemmebane. Så langt leder jeg NC sammenlagt inn mot denne helgen og jeg er motivert til å gjøre en god jobb, sier Jarand.

 

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen