Toppidrettssjefen gleder seg til sesongen er i gang

Noen disipliner innen motorsporten har allerede startet sesongen, mens andre står mer eller mindre for tur.

Blant annet står EM-runde i enduro på programmet kommende helg.

-Her har vi gode gode kjørere som er sultne på å konkurrere. Når det kommer til aquabike er det muligens en konkurranse juni om det ikke blir avlyst. FIM har avlyst en del runder i trial, men runde tre i Italia står fortsatt i midten av juni. MX har sesongstart i mai og vi håper dette går som planlagt også. Ellers så spøker det litt med norske løp i 2. kvartal, men vi håper på en god NM-veke i juni på Østlandet. Utøverne er ihvertfall gira for konkurranse, sier toppidrettssjef Marius Dammyr (bildet) i NMF.

Han har for lengst fått med seg innsatsen til Elias Ishoel og Malene Andersen i Amsoil i snowcross i vinter.

-Det er helt rått. Jeg vil også benytte anledningen til å gratulerer Elias og Malene. I tillegg synes jeg støtteapparatet i landslaget og resterende team rundt har vært utrolig flinke med å følge opp og støtte. Vi blir sterke sammen, sier Dammyr.

Han håper og tror på at det blir godt med konkurranser utover våren og sommeren.

-Jeg regner med at det blir konkurranser, og jeg regner med at de fleste motorsportentusiastene er klare for konkurranse. Jeg håper ihvertfall at det blir avholdt mange arrangement i innland og utland. Vi trenger rekruttering inn i sporten. Mange utøvere trenger noe å se frem til, sier Marius Dammyr.

Dammyr  har tro på mange sterke sportslige prestasjoner i alle disipliner.

-Jeg forventer at de som har gjort jobben i det daglige gjennom hele oppkjøringen vil nå sine mål. Vi har utøvere i flere grener som trener og bor i utlandet og som satser på sporten 100 %. Snowcross har jo startet godt, så nå må vi andre følge opp med gull i de store mesterskapene, avslutter Dammyr.

 

 

relaterte innlegg

collage-aktiviteter
Emilie-Westbye-cc
Marius-Dammyr-cccc-3
Skroll til toppen