Team Vold Gunvaldsen med julegave til Lillesand Ressurssenter

Team Vold Gunvaldsen er for lengst ferdig med salg og utlodning via sin egen Team Gunvaldsen julekalender. 10 prosent av overskuddet av salget av julekalenderne ble nylig overlevert til Lillesand Ressurssenter.

-Vi i Team Vold Gunvaldsen er veldig hjemmekjære, og vi heier på alle lokale tiltak som gjør blant annet Lillesand til et bedre sted. Julen handler om å gi, og dermed donerer vi 10 % av overskuddet til Lillesand Ressurssenter, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Lillesand Ressurssenter er et lavterskel tilbud for unge voksne fra 18 år oppover. Dette er en plass der hvem som helst kan komme med sine hverdagsproblemer på deres lokaler ved Lillesand Senter.

-Etter en lang førjulstid med innsamling av gevinster og salg av hele 1000/1000 kalendere, har det kommet til overrekkelsen av 10% av overskuddet til Lillesand Ressurssenter. Vi i Team Vold Gunvaldsen synes at Lillesand Ressurssenter gjør en super jobb for å gjøre Lillesand til et bedre sted. Til slutt ble det et supert overskudd og vi kunne overrekke en sjekk på hele 8493,- ved strandkanten i Kaldvellfjorden i Lillesand. Vi er veldig glad for kunne gi litt tilbake til lokalsamfunnet i Lillesand, og håper pengene kan komme til god nytte. Mental helse et veldig viktig tema som jeg og teamet mitt brenner for, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen

På bildet ser vi Jarand-Matias Vold Gunvaldsen (til høyre), Anne Giljebrekke og Ingeborg Krogsgaard.

 

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen