Stine Hettervik forbereder ny sesong i USA

Supercross-kjøreren Stine Hettervik (bildet) er i full gang med forberedelsene til ny sesong – i USA. Hun har kjørt små og lokale løp under koronasituasjonen.

-Treningsarbeidet går veldig bra. Har fått en del hjelp til å finne riktig oppsett og diverse, så jeg føler meg veldig komfortabel på sykkelen. Jeg og kjæresten trener så si hver eneste dag. Med cross 2-4 ganger i uken, forteller Stine Hettervik. 

Stine Hettervik trives med kjøring i USA. Foto: privat.

Hun har oppholdt seg i USA i vår og i sommer.

-Ambisjonene nå har jo blitt litt vanskelige å planlegge pga corona. Vi er fortsatt i USA, hvor de har planlagt å starte med løpene for proffene rundt august-september (Lucas Oil pro motocross – nationals). Andre løp er foreløpig usikre. Jeg har kjørt små lokale løp i mellomtiden, og det har gått veldig fint, sier Hettervik.

Nummer 197: Stine Hettervik. Foto: Privat.

Det er blitt stor variasjon i treningen i USA.

-Vi har trent veldig mye forskjellig her om våren. Vi kjørte en del cross og mye tid på veisykkelen. Da treningssentrene åpnet igjen har vi også hatt 1-2 økter der per uke. Jeg var også litt uheldig og fikk en meniskskade, men har trent det godt opp igjen. Jeg er så å si tilbake til normalen nå, sier hun.

Stine Hettervik i farta. Foto: privat.

-Planen var jo egentlig å komme hjem til Norge rundt mai samt kjøre sommersesongen der. Men de planene ble endret da de utsatte alt her. Så nå bor jeg og kjæresten i cross-sprinteren og egentlig bare venter til løpene skal starte opp igjen, slik at vi kan avslutte sesongen før vi kommer hjem. Siden vi bor i en bil så går hele dagene til cross og trening. Det er veldig lite ferie og fritid. På fritiden har jeg nettstudier og lager videoer slik at familie og mennesker kan følge oss og hva vi driver med, forteller Stine Hettervik.

Stine Hettervik kjører godt i USA. Foto: privat.

Foto: Privat.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen