Sterk prestasjon av Kobbevik i Florida

Florida Carpet Championship 2022 ble sist helg arrangert i Cocoa, FL. Med over 300 påmeldte var det dermed duket for knallhard konkurranse for Daniel Kobbevik på Beachline raceway.

Florida Carpet Championship blir arrangert årlig og er verdens hardeste løp på teppe innendørs. Dette blir regnet nivåmessig omtrent som et VM, og de aller fleste av toppsjåførene i verden blir invitert hit.

Denne gangen ble det ikke tid til å snu døgnet i forkant av løpet, og med sen kjøring utover kvelden amerikansk tid så ble det er ekstra tøff faktor. Men Kobbevik kjørte godt og kjempet topp tre stort sett hele tiden.

-Kjøringen gikk bra men vi bestemt oss før kvalifisering å gjøre noen små endringer på setup for å gjøre bilene litt tryggere. Dette fungerte dessverre dårlig, og vi måtte gå tilbake til hvor vi var på setup. Dette ga en rask bil, men som var litt vanskelig bil å kjøre, sier Kobbevik.

Under kvalifiseringen ble det  åttende plass i begge klasser, og på en tight bane med høy fart var det vanskelig å få kjørt seg oppover i feltet. Men Daniel ga alt og etter en fjerde og åttende plass i 2wd så ble det totalt en 7. plass sammenlagt. I 4wd gikk det enda bedre og med andre og sjetteplass som tellende, ga en det en 5. plass sammenlagt.

-Det ble ett tøft hektisk løp og vi er godt fornøyd med tanke på oppkjøring og forberedelser. Det som er veldig positivt er at vi er raskest på enkeltrunder i begge klasser, og for hver eneste gang man var på banen så var det stor progresjon. Det er deilig å få bekreftet at man henger fint med i verdenstoppen, forteller Daniel Kobbevik etter oppholdet i Florida

Foto: Kobbevik /Jconcepts.net

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
forside_
Skroll til toppen