Sondre Haga vant i Kristiansand

Sondre «Gekko» Haga (22) tok seieren i sesongens første NorgesCup løp i trial!

Haga fra Riska i Sandnes, som nylig vant EM-gull i trial, tok seieren i sesongens første NorgesCup-løp som ble kjørt i Kristiansand. Haga fullførte løpet på 0 prikker

– Han har godt av å kjøre løp med forventningspress som en del av den mentale treningen. I dag mestret han det på en god måte. Det var relativt lette løyper og svært får prikker på de beste førerne. Dermed så kan små feil bli avgjørende, sier manager og far Martin Haga.

-Det var kjekt å kjøre løp i Norge igjen. Det har ikke vært mange av de de siste to årene. Noen av mine norske konkurrenter hadde jeg derfor ikke helt kontroll på nivået til før løpet. Jeg visste jeg var favoritt i dag og måtte innfri.  Jeg er veldig fornøyd med å ikke gjøre noen større feil i dag, sier Sondre «Gekko» Haga.

Det er ny NorgesCup-runde i Kristiansand i morgen.

-Nå skal jeg restituere med å hilse på det hyggelige norske trialmiljøet som er samlet igjen for første gang på nesten to år. Det blir hyggelig. Så skal jeg nullstille for å være klar til nytt løp i morgen tidlig. Satser på en god prestasjon i morgen også, sier Sondre «Gekko» Haga.

Foto: Rune Helliesen.

 

relaterte innlegg

Gekko portrett 3
perkristian
Aage_Hansen_1959

Skroll til toppen