Som far, så sønn

Mats Haugen kjørte sitt første løp med radiostyrt bil i helgen i klassen 1:12 track hos Våle Modellbil Klubb. Akkurat i samme gren som hans far gjorde over 40 år tidligere, den gang kjent som MRE. Det var en morsom og spennende opplevelse som ga mersmak for den åtte år gamle gutten.

 

Selv om hans far, Lars Haugen, har vært svært aktiv innen radiostyrt racing i mange år med gode resultater både nasjonalt og internasjonalt, var det ingen selvfølge at sønnen Mats skulle begynne å konkurrere i denne sporten. Nå som gnisten er tent, kan det tenkes at interessen vil vokse fremover.

Som far, så sønn

Innebanen i Våle har gjennomgått betydelige oppgraderinger i år og opprettholder en svært høy standard for de mest populære klassene som kjører i dag. Våle Modellbil Klubb har en velutviklet bane som passer både for nybegynnere og erfarne førere. Radiostyrt racing er en flott konkurranseidrett som utfordrer øye- hånd-koordinasjonen og tekniske ferdigheter. Man vil oppleve stor glede ved å konkurrere, uansett ferdighetsnivå.

Mats ser nå frem til å øve mer og gleder seg allerede til sitt neste løp.

relaterte innlegg

kobbevik
Bilde nr1-Meg på galla
kobbevik
Skroll til toppen