Solvang klar for F4 World Championship 2023 i Italia

Formel 4 båtracing-føreren Andrè Solvang er spent før åpningsrundene av mesterskapet i byen Viverone, Italia, kommende helg.

Tidligere i juni i år deltok han i Europamesterskap i Telsai, Litauen og kjørte seg til en imponerende 2.plass. 

– Europamesterskapet var en fantastisk opplevelse for meg, og jeg er takknemlig for all støtte jeg har fått. Forventningene er høye etter den gode plasseringen, men vi er klare for å gjøre vårt beste. Med det teamet jeg har bak meg, føler jeg meg trygg på at vi kan oppnå gode resultater og kanskje til og med stå på pallen igjen, sier Andrè Solvang. 

Andrè Solvang

Det er totalt fire VM runder, hvorav to av dem er denne kommende helgen. De to siste rundene er i Comosjøen, Italia i september. Det er de beste førerne fra hele verden som skal konkurrere om de første VM poengene nå i Viverone. Med over 20 båter til start, blir det to intense runder med mye action og god racing. 

For mer informasjon om André Solvang og oppdateringer om F4 World Championship 2023, følg @Solvang Racing og @F4 powerboat på Facebook!

relaterte innlegg

motosurf
IMG-20231126-WA0002
uim ydp
Skroll til toppen