Snart klart for enduro-NM

Norgesmesterskapet i enduro skal arrangeres 1. og 2. august av Jevnaker Motorklubb på Bergermoen.

– Med en litt annerledes sesong enn de fleste kunne se for seg, blir dette høydepunktet i år, sier Eirik Klinkenberg i Jevnaker Motorklubb til Ringerikes Blad.

Det blir en del restriksjoner grunnet koronasituasjonen. Det betyr blant annet maks 200 deltakere. 100 utøvere pluss én serviceperson hver.

Klubben trenger rundt 50 frivillige til arrangementet, men har leid inn Jevnaker ungdomskorps til å gjøre mye av jobben, skriver lokalavisen.

I tillegg til Pål Anders Ullevålseter og resten av norgeseliten kommer det en finne som er tre ganger verdensmester.

– Eero Remes fra Finland har blitt invitert til Jevnaker, og han kommer. En tredobbel verdensmester som Pål Anders Ullevålseter og resten av landslaget skal bryne seg hardt på, ifølge Klinkenberg og Ringerikes Blad.

Grunnet koronasituasjonen er ikke publikum ønsket inne på selve området rundt depot og kiosk. Men det er fortsatt mulig å se topputøverne under NM, opplyser Klinkenberg til Ringerikes Blad.

– Med store arealer som løypen går i, er det fullt mulig å se utøverne og selveste Eero Remes i full fart i skogen. Lørdag blir det etappekjøring med opp mot sju timer på motorsykkelen fra klokka 10. Søndag blir en spesial som er en rund bane. Tre timer kjøring i ett strekk, med start klokken 11.00, informerer Klinkenberg.

Bildetekst:

Vilde Marie Holt på startstreken. Hun forventes også å delta under NM på Jevnaker. Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen