Slik ordner du startnummer

Første relasedato for startnummer var 1. januar 2022 klokken 00:00. Nå er årets start-nummer-prosess i gang.

– 1. releasedato vil si at alle som har kjøpt et bestemt startnummer forrige sesong får muligheten til å reservere og betale for det samme startnummeret igjen for den kommende sesongen. Dette gir dem førsterett på det startnummeret de hadde forrige sesong, sier konsulent for klubbstøtte, Simen Høglien, hos NMF.

Andre releasedato, altså når alle utøverne har mulighet til å kjøpe et ledig startnummer, vil være 15. januar 2022 for grenen motocross og 1. februar for grenene roadracing, enduro, trial, supermoto og quad.

Samme system som forrige sesong.

– Man reserverer startnummer i det samme systemet og på samme måte som forrige sesong. Man logger inn med Idrettens ID, og man finner en direktelink til dette systemet fra NMFs hjemmeside, fortsetter Høglien.

En annen ting som er verdt å merke seg er at motocross-klassen MX1 har endret navn til MX Open. Dette ble vedtatt på grenmøtet til motocross i november, og vil være gjeldende fra 2022.

– Så hadde du et startnummer reservert i klassen MX1 i 2021, så får du muligheten til å reservere og betale dette i klassen MX Open i 2022, forklarer konsulent Høglien hos NMF.

Se mer informasjon om startnummer her: https://nmfsport.no/informasjon/utoverinformasjon/startnummer/

 

relaterte innlegg

collage-aktiviteter
Emilie-Westbye-cc
Marius-Dammyr-cccc-3

Skroll til toppen