Sesongstart for enduro 2019

Allerede 23. februar er det sesongstart for enduro.  Årets Norgescup vil gå over tre runder, og  første runde starter altså 23. februar. Nytt av året er ungdomsklasser for både gutter og jenter. 
Da det er stor forskjell på 13 åringer har det i år blitt tatt med i det nye spesialreglementet at de som fyller 13 år i 2019 kan starte med 125 2 takt eller 250 4 takt. Men det er også klasser for 85 2 takt og 150 4 takt.
For å få tellende Norgescupstatus må det være minst tre deltakere på startstreken på Solør 23. februar.  Løpet ligger på MITA hvor du kan melde deg på nå. 
De øvrige Norgescupklassene i 2019 vil i hht nytt spesialreglement bli:
Junior (tidligere junior elite)
Senior (tidligere Elite), 
Veteran som før fra fylte 50 år og
Damer. 
I alle klasser er det minimum tre deltakere for å få Norgescup status.  I tillegg står nå arrangørene friere til å ha med breddeklasser. Arrangørene får også større valgfrihet når det gjelder konkurransetype, kjøretid osv.  Derfor viktig å gå inn på stevnets tilleggsreglemenet for å få med seg slike detaljer.  Håper å tror at alle som ønsker å delta i enduro,  melder seg på i tide så klubbene kan lage gode løp med mange deltakere gjennom hele sesongen.

relaterte innlegg

perkristian
IMG_3246
Aage_Hansen_1959
Skroll til toppen