Ser veldig frem til VM 2021

Seline Meling (bildet) ligger godt an i forberedelsene til ny sesong. VM er det som har størst fokus hos trial-utøveren.

-Forberedelsene går veldig bra. Det er blitt litt mindre trial enn det pleier i januar på grunn av snø og is, men jeg har lært mye av å kjøre innendørs og på glatta. Vi har også fått hatt en del samlinger med Team Motorsyklisten og landslaget, sier Seline Meling.

Etter planen blir det sesongstart på Vestlandet.

-Sesongen er planlagt å starte i Norge på Karmøy med Norgescup i april, og Tsjekkia med VM i juni. Håper veldig på at disse løpene blir noe av, sier hun.

Seline Meling klar for ny sesong: Foto: privat.

-Å få kjøre VM igjen ser jeg veldig frem til. Jeg er spent på resultatene etter en lang “offseason” med mye trening. Håper også på at NM-veka blir noe av. Selv om det er veldig mye nerver å kjøre live på tv, så er det også veldig kjekt å kjøre X-trial midt i sentrum med publikum, forteller Meling.

Og VM i trial er sesongens høydepunkt, dersom alt går etter planen.

-Jeg fokuserer mest på VM, så målet mitt er å få pallplasseringer i Trial2 Women, og det vet jeg at jeg har nivået til å få til. All treningen som legges ned er med tanke på VM, avslutter hun.

Foto: privat.

relaterte innlegg

perkristian
Aage_Hansen_1959
Teambilde 2023
Skroll til toppen