Registrering av klubbsykler i digitalt system

Registrering av klubbsykler i det digitale registreringssystemet ble lansert høsten 2020. Nå kan dette endelig gjøres digitalt av klubben selv.

-Vi har nå fått oppdatert kjøretøyregistersystemet slik at man som klubbleder kan logge inn og velge om man vil fortsette som klubb eller som seg selv. På denne måten vil klubbene nå kunne registrere sine klubbsykler selv direkte i kjøretøyregisteret, sier Simen Høglien, klubbstøttekonsulent i Norges Motorsportforbund.

Innloggingen gjøres på samme måte som før, med Idrettens ID og via lenken som ligger på hjemmesiden til NMF. Når klubbleder logger inn med sin Idrettens ID så vil vedkommende ha en mulighet til å “bytte bruker” slik at han eller hun kan velge å fortsette som klubb. Deretter er det å fortsette registreringen av kjøretøy på den vanlige måte i det digitale kjøretøyregisteret.

-Det er klubblederen som har denne muligheten nå, og dette er knyttet opp mot at vedkommende har denne rollen i klubbadmin, sier Simen hos Norges Motorsportforbund.

Om klubblederne har spørsmål rundt dette, er det bare å ta kontakt på nmf@nmfsport.no.

Se mer om kjøretøyregistrering via denne lenken her: https://nmfsport.no/utoverinformasjon/kjoretoybevis/

 

Foto: NMF

relaterte innlegg

JAtakk_danielle-stein-BzbvXXl5_SA-unsplash
2022_WorldMX_Agueda_MX2_NL603
fim
Skroll til toppen