‘- Nyt nasjonaldagen – med eller uten motorsport

NMF-president Emilie Westbye (bildet) ønsker alle motorsport-venner en riktig fin feiring av nasjonaldagen.

-Jeg vil ønske motormiljøet en riktig fin feiring av nasjonaldagen. Med pandemien har mange hatt en tøff tid – og har det fortsatt tøft. 17. mai er gledens dag – først og fremst for barna, men også for oss voksne. Kos dere – nyt dagen, med eller uten motorsport, sier Emilie Westbye.

Hun har selv følgende planer i dag.

-I dag skal jeg være hjemme med mine nærmeste – og feire etter beste evne. Ja, det blir en liten kohort – samt at det helt sikkert blir en liten tur i verkstedet, sier NMF-presidenten.

Som alle andre, er hun opptatt av situasjonen rundt pandemien. Hun tror det nå går mot langt bedre tider.

-Jeg tror vi går langt bedre tider i møte – og allerede denne uken kan vi få positive nyheter. Ja, jeg både tror og håper at det åpnes for å arrangere konkurranser i tiden fremover. Men vi må belage oss på en del restriksjoner og begrensninger også i resten av 2021. Vi gjør hva vi makter for at våre utøvere skal få utøve sine grener– samtidig som vi skal ivareta smittevernet på beste måte, sier Westbye.

Og dette er NMF-presidentens ønsker for det året vi er inne i.

-At vi får konkurrert og trent mer eller mindre som normalt så raskt som mulig – og selvsagt at vi får kontroll på pandemien. Jeg føler at mye positivt er på gang nå. Jeg velger å være optimist, avslutter hun.

 

Foto: NMF.

 

 

relaterte innlegg

Skjermbilde-2023-01-18-kl.-15.23
EMSK-oversikt-over-banen
FLITTIG-MAI-2022
Skroll til toppen