Vold Gunvaldsen sikter mot gull i nordisk

Satser mot nordisk mesterskap samt VM!

Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen (bildet) har alvorlige planer om å ta trial-gull i nordisk mesterskap til neste sommer. I tillegg skal han hevde seg blant de 10 i VM. Nå trener han for fullt i Spania.

– Hovedmålet for 2021-sesongen er å kunne ta topp-10 plasseringer i Trial2- klassen i VM. Det er et hårete mål, men jeg har troen på at mitt eget treningsopplegg vil ta meg dit. Andre mål er å kunne ta nordisk gull på hjemmebane, samt ta seiere i Norgescupen, sier Jarand-Mathias Vold Gunvaldsen.

Han trener for tiden i Spania, nærmere bestemt i Centelles ikke langt fra Barcelona.

-Treningen mot 2021 er i full gang. Jeg bor hos seks ganger verdensmester Adam Raga, og her får jeg den beste sparringspartner som finnes. For å bli best så må man lære av de beste. Det blir mange timer på sykkel og fysisk, og vi er sikre på dette vil gi gode resultater for den kommende sesongen, sier Vold Gunvaldsen.

Spania er veldig preget av pandemien, men Vold Gunvaldsen forteller at det går bra.

-Jeg befinner meg i et av det stedene i Europa som er mest preget av pandemien. Men for treningen sin del så er det ikke noe forskjell, og det går som normalt. Trial-trening på morgenen og fysisk trening på kvelden. For å ikke utsette meg selv eller andre for smitte, så har jeg jo selvfølgelig mindre kontakt med andre folk, avslutter trial-talentet. 

Foto: Trial fotoblog