Vold Gunvaldsen klar for EM i Italia

Med EM-runde 1&2 like rundt hjørnet, er Jarand-Matias Vold Gunvaldsen klar til å gi alt for å forbedre seg fra fjorårets 4. plass i mesterskapet. Rundene vil finne sted i Sefro, en by som ligger et par timer nordøst for Roma.

Med et sterkt ønske om å sikre sin første senior-medalje, har Gunvaldsen satt seg ambisiøse mål for årets EM-sesong. Etter å ha tatt sølvmedalje i juniorklassen i 2019, føler han seg nå klar til å hevde seg blant de beste i seniorklassen.

– Jeg ser frem til årets EM-sesong, og er klar for å ta min første senior-medalje. I 2019 tok jeg sølvmedaljen i juniorklassen, så jeg føler tiden er inne for å ta en medalje i seniorklassen også, sier Jarand-Matias Vold Gunvaldsen.

Årets EM-sesong vil bli kjennetegnet av et helt nytt regelverk, ifølge Gunvaldsen. Tidligere var det “no-stop” regelen som innebar at førerne ikke kunne stoppe og måtte opprettholde en kontinuerlig kjøring. Men nå har arrangørene fjernet denne begrensningen og innført muligheten for å stoppe, samt en tidsbegrensning inne i hver seksjon.

– Jeg tror denne formen kan passe meg bra. Det er det samme oppsettet som vi har på nasjonale konkurranser i Norge, avslutter Jarand.

 

Foto: Future7media