VM-gull til André Faye Solvang i GT30

André dro til helgens VM i Finland med et mål om å lære, samtidig som han hadde et håp innerst inne om å komme høyt opp.

Bilder: JPM Photo

Det gikk over all forventning da 15 år gamle Andre kunne klatre øverst på pallen etter løpet.

 – Dette føles helt uvirkelig, jeg dro til VM med et mål om å lære og et innerste håp om å komme høyt opp. Men VM gull er over all forventning! Det var krevende forhold med mye vind og bølger. vi traff perfekt med setup på båten, gode forberedelser, god kjøring og en god porsjon med flaks, sier den nybakte verdensmesteren selv.

André forteller videre at det var en krevende helg med tøffe konkurrenter som bla Arand, Sjostrom, Sodla, Wrenkler osv. Vi har hatt VM som mål i hele år og har trent og testet masse, både hjemme og på Songe(treningsbanen til rundbane)

André vil gjerne rette en spesiell takk til Jarle Hagane (lagleder) og Elise Hagane for uvurderlig hjelp hele helgen.

– Denne seieren betyr mye for videre satsing med tanke på sponsorer og min egen motivasjon, og jeg hadde selvfølgelig ikke klart dette uten min pappa Morten Solvang som bruker all fritiden sin på dette. Vi kommer nå til å jobbe enda mer å gjøre oss klare for Sandefjord som er neste race og NM på Songe helgen etter, avslutter 15-åringen.