Vinterstevne arrangert i Inderøy

Sist helg ble RC Vinterstevne i elektro onroad arrangert i Inderøy i Trøndelag . Det var klubbens debutløp som arrangør. Inderøy RC Klubb ble opprettet så sent som i mars 2020.

-Klubben har pr i dag 60 medlemmer i alle aldre, og har spesielt fokus på barn og for alle som kanskje ikke passer inn i andre tradisjonelle idretter og hobbyer. Klubbkveldene på Sandvollan Samfunnshus samler ukentlig medlemmene med stor innsats på «mekking» og kjøring. Klubben er pr i dag ikke medlemsklubb i NMF, men er under utredning internt hos dem for å eventuelt søke medlemskap, skriver Trygve Bull Freng, som er varamedlem i fuel onroad innen radiostyrt motorsport hos NMF.

Bull Freng skriver at kommunen var behørig representert.

-Arrangementet ble høytidelig åpnet av ordføreren, en bekreftelse på hvilken innsats klubben og formann Per Einar Høyland med sin stab har nedlagt i samarbeid med kommunen og en rekke samarbeidspartnere/sponsorer, skriver Trygve Bull Freng.

På banen var det en god blanding av mye og lite erfaring.

-På stevnet var det naturligvis mange debutanter, men klubben inviterte også inn konkurranseførere innen RC/NMF, og alle fikk derfor se mestring av idretten noen og enhver kan oppnå med trening og erfaring, skriver Bull Freng.

Bilde:

PÅ PLASS: Per Einar Høyland (til høyre), formann Inderøy RC Klubb, og Trygve Bull Freng fra NMF. Foto: privat.