Vilde Holt til topps i Flittig Grand National

Vilde Holt (i midten på bildet) har vært hjemme i Norge og trent de siste ukene. I helgen fikk hun vist at formen er sterk før NM-veka og deretter internasjonale konkurranser igjen.

Normalt sett trener hun i Portugal, men i helgen kjørte hun Flittig Grand National i området ved Skien.

Konkurransene ble gjennomført i skiftende vær, fra sol til øsende regnvær. Dette gjorde forholdene ekstra krevende for utøverne som kjempet med sleipe og gjørmete partier.
Av damene var det Vilde Holt som mestret det best, og som kunne sikre seg både seier og et napp i vandrepokalen til løpet.

-Dette var krevende og jeg er mektig imponert over de i rekruttklassene og de som ikke har kjørt så mye. Jeg syntes det er de som er vinnerne, for dette var rett og slett vanskelig.
For egen del så fikk jeg en fin følelse av kontroll, men følte samtidig at det var vanskelig å få opp farta. Det var urolig sleipt, og jeg hadde kjenning med moder jord mange ganger i løpet, sier Vilde Holt.

-Når det er sagt så er jeg veldig glad for førsteplassen. Utrolig gøy å få det til på hjemmebane. NESS – norsk enduro super serie – er kjempegøy, og det er for alle, selv om været nok gjorde det litt krevende for de aller ferskeste. For to år siden kom jeg knapt rundt selv. Jeg skal kjøre alle rundene jeg kan, med tanke på tidsplan i EM og VM, sier Holt.

Foto: privat

 

Vilde Holt gleder seg til å kjøre hjemme