Vilde Holt på andreplass i portugisisk mesterskap

Vilde Holt (bildet) ble nummer to i helgens andre runde i det portugisiske mesterskapet i enduro. På den aller siste etappen hadde hun den raskeste tiden blant kvinnene.

Og det skjer i et land som har flere av de beste endurokjørerne i verden på kvinnesiden. Men det var jevnt i helgen. Etter seks av åtte etapper skilte det kun ett sekund mellom nummer to og nummer fire.

Hun trener for tiden på Enduro Code i Portugal – og resultatene lar ikke vente på seg. Selv er Vilde Holt veldig fornøyd med helgens sølv-plass.

-Jeg er i god form og i dag stemte det meste. Målet var å kjøre kontrollert gjennom hele dagen, men da jeg så at det var så jevnt måtte jeg ta større sjanser. Selv om jeg satte bestetid på siste etappe, måtte jeg ned i bakken, så jeg har fortsatt en del å gå på, sier Vilde Holt.

Foto: Vilde Holt med ny sterk kjøring i Portugal. Foto: privat.

Hun jobber godt og systematisk for at hun hele tiden skal bli bedre.

Med mer erfaring skal jeg prøve å finne en god fart jeg vet jeg klarer å holde meg på hjulene. Veldig fornøyd med dagen. Jeg vet jeg har mye å arbeide med så i morgen er det tilbake til treningen, sier hun til NMFs nettsted. 

Se også: https://nmfsport.no/nyheter/vilde-pa-pallen-i-det-portugisiske-mesterskapet/

Foto: Vilde Holt på plass nummer to på pallen i andre runde i Portugal. Foto: privat.