Vilde Holt kjører for nederlandsk team neste år

Vilde Holt (bildet) er blitt tilbudt plass på det nederlandske teamet WPM Motors Enduro Team fra og med neste sesong. Det har enduro-kjøreren fra Skogbygda nå takket ja til.

Hun fikk tilbudet etter EM-runden i Nederland for en drøy uke siden. For Vilde Holt ble helgen i Nederland et internasjonalt gjennombrudd på flere måter. Hun fikk andreplass i EM-runden – og hun vant prologen.

Vilde Holts aggressive kjørestil imponerte André Pullen, eieren av WPM Motors i Nederland. Han er en kjent forhandler av KTM og GASGAS.

Pullen har mer enn 20 års erfaring fra topp-nivå i enduro. Hans team satser på enduro – både erfarne enduro-stjerner og  unge talenter. Gjennom WPM Motors har Pullen solgt 4 000 endurosykler i det nederlandske markedet.

NY AVTALE: Vilde Holt med avtale med André Pullen og WPM. Foto: privat.

André Pullen gleder seg til å få Vilde Holt på sitt team.

-Hun trenger å roe seg litt ned og få mest mulig erfaring, så vil hun bli rask. Utrolig rask. Ved å tilby henne en plass på vårt team, håper vi at vår ekspertise og kunnskap kan hjelpe henne til toppen. Vi er glade for at hun valgte å komme til oss, sier André Pullen.

Vilde Holt vil kjøre GASGAS, men hun kommer også til å kjøre KTM ved flere anledninger.

Landslagstrener Pål Anders Ullevålseter gleder seg også over Vilde Holts nye avtale.

-Dette kan være et avgjørende skritt i riktig retning for Vilde i det å bli sett av de riktige miljøene. WPM Motors med André Pollen er kjente aktører innen enduro – og har de riktige kontaktene. Så dette blir bra for Vilde, sier Ullevålseter.

Foto: privat