– Viktig at folk melder seg på

Forbundsting i Norges Motorsportforbund.

Tid: 21. – 23. april 2023

Sted: Scandic Lerkendal i Trondheim

Frist for påmelding (kost, losji, assistanse): 12. mars

– Det er utrolig viktig for oss som forbund at så mange som mulig deltar på forbundstinget i april. Forbundstinget gir medlemsklubbene mulighet til å delta i beslutninger som påvirker Norges Motorsportforbund i sin helhet, sier president i Norges Motorsportforbund, Emilie Westbye.

Som deltaker på forbundstinget har klubbene mulighet til å påvirke forbundets retning og strategi, og dermed sikre at Norges Motorsportforbund beveger seg i en retning som er i tråd med klubbene sine interesser og verdier. Samtidig er forbundstinget en viktig arena for å få informasjon om forbundet sitt arbeid og resultater.

– Jeg håper at så mange som mulig melder seg på nå før fristen som er satt 12. mars. Det gjør at administrasjonen kan hjelpe til med å få papirene i orden før tinget i Trondheim, avslutter Westbye.

For at vi skal kunne garantere deg bistand i registreringen, og at de som ønsker hotellrom samt de måltidene de ønsker på hotellet, så må du registrere påmelding før 12. mars klokken 23:55. Påmeldingslinken finner du her.