-Vi ser ut til å være over kneika

Sommer-kommentar fra NMF-president Emilie Westbye!

NMF-president Emilie Westbye håper og tror at vi er over den berømmelige kneika i forhold til koronaen, takker for strålende innsats fra medlemmene og ønsker alle en riktig god sommer med disse kommentarene.

«Vi nærmer oss ferietid etter en annerledes og for mange en krevende vår og forsommer. Heldigvis ser det ut til at vi er over kneika, og at vi kan klare å holde oss på den rette siden hvis vi fortsatt holder fokus på smittevern, avstand og hygiene».

«Tusen takk til alle klubbene for at dere har stått på ekstra for at utøverne våre skal kunne være i aktivitet, og for at dere har gjort hverdagen så normal som mulig for mange».

«I skrivende stund er det en uke siden NM-veka på Elverum, og for en helg det var! Det er bare å ta av seg hatten for disse arrangørene. Alle som har arrangert NM-veka før vet godt at det kan være ekstra utfordrende når alt skal sendes live, og når man legger til restriksjoner i forhold til korona er det enkelt å se for seg at disse arrangørene har hatt nok å henge fingrene i».

«Utøverne virket godt fornøyde med arrangementene, og det var en herlig positiv stemning nå som konkurransene endelig er i gang igjen».

«Selv har jeg store planer om å besøke mange arrangementer utover sommeren og høsten. Store som små. Hvis noen skal gjøre noe gøy, send meg gjerne en mail slik at jeg kan sjekke kalenderen. Det er alltid like hyggelig å være sammen med dere».

«I administrasjonen og i forbundsstyret er det også mye positiv aktivitet. Det jobbes flittig med blant annet forbundets fem fokusområder, og på siste åpen time kunne vi gi en liten sniktitt på nye IT-systemer. Hvis du ikke har fått med deg dette, anbefaler jeg å ta en titt på opptaket som ligger på hjemmesiden vår. Vi gleder oss til å både presentere og lære bort nye systemer på MSK».

«Med dette vil jeg ønske alle en riktig god sommer. Håper dere får noen fine dager med Norgesferie. Kanskje blir det tid til å besøke en ny klubb eller to?»

«Vi ses – og riktig god sommer!»