Vanskelig å få trent for Kobbevik

Daniel Kobbevik (bildet) sliter med å få trent skikkelig i radiostyrt i disse pandemitider. Han prøver nå å forberede seg til årets konkurranser på best mulig måte.

-Det er fremdeles vanskelig å få trent skikkelig. Mye tid har gått med til å oppdatere utstyr samt vurdere hvilke sponsorer som kan være smart å knytte seg til med med tanke på covid-19- tiden, sier Daniel Kobbevik.

Han gjør flere endringer fra forrige sesong.

-Jeg kommer til å bytte dekksponsor før 2021-sesongen, så det blir spennende. Det som er virkelig tøft oppe i hele dette er at jeg fremdeles må gjøre ferdig videregående – og jeg er bare 16 år. Ganske tøft å se at helt siden starten på denne pandemien så har de fleste av mine beste konkurrenter kjørt løp i USA hver eneste helg, og trent som vanlig. Jeg bekymrer meg ikke for mitt eget nivå, og er ganske sikker på at jeg skal kunne gi de en fair kamp, sier han.

Dessverre ser mye til å bli avlyst i år for Kobbevik. Det være seg EM og VM.

-Jeg hadde også som mål å klatre opp på pallen i VM i år, men det ser ut som om at det også kommer til å bli avlyst. Så håpet for denne sesongen nå er at det kommer til å bli noen Europa Serie-løp, og at jeg mest sannsynlig må sette kursen mot USA, for å delta på store løp der, sier han.

-Jeg jobber med en plan på dette opp mot fabrikken som jeg kjører for – og noen av sponsorene mine som ønsker meg over på løp. Har brukt tiden godt til å trene fysisk, er under opptrening etter en liten menisk operasjon, og får god hjelp fra Olympiatoppen. Jeg har kjørt litt simulator, og vært noen få ganger og kjørt på anlegget til KMBK i Grimstad, sier han.

Han håper også at det blir noen løp i Norge denne sesongen.

-Jeg håper virkelig at det blir noen Norges Cup-løp og at NM går som planlagt, sier Kobbevik

FOTO: Privat.

Kobbevik ser frem mot et spennende 2021