-Utøverne stråler av positivitet og kvalitet

Blir stadig mer imponert!

Landslagstrener Pål Grøtte (bildet) i snowcross har opplevd nok en stor Amsoil-helg. Han blir mer og mer imponert over hva Elias Ishoel og Malene Andersen leverer i konkurranse etter konkurranse.

Mens Elias Ishoel vant begge løpene i helgens Amsoil-runde, ble det første- og femteplass på Malene Trosten Andersen.

-Fredag var fylt med mange situasjoner under løpene. Malene og Elias fikk rødflagg i sine finaleheat. Da det var utøvere som krasjet og hadde behov for assistanse. Dette er svært krevende mentalt. Begge ledet sine finaler, feltet blir samlet og omstart. Da er det stor fare for å miste rytme og konsentrasjon, sier Pål Grøtte.

Men Grøtte så at Andersen og Ishoel behersker de fleste situasjoner.

To nye seire til Elias Ishoel i helgen. Foto: privat.

-Våre utøvere er godt forberedt på slike situasjoner. De har trygge, gode personer rundt seg på omstart, som gir positive tilbakemeldinger. Malene og Elias vinner sine finaler etter omstart. Meget høy prestasjon av begge, sier landslagstreneren. 

Uhell for Malene Andersen natt til søndag.

-Søndag er Malene først i starten, og i utgangen av svingen mister hun balansen og faller av scooteren. Hun starter sist, men kjører seg opp til en sterk femteplass. Dette viser at Malene er sterk fysisk og har en mental styrke, forteller Grøtte. 

Og det blir nok en seier til Elias Ishoel.

-Elias vinner igjen sin finale med sterk kjøring. Som tidligere søker han de beste og raskeste sporene. Dette gjør at han er raskest i hele feltet. Nok en helg fylt med glede og mestring. Våre utøvere stråler av positivitet og kvalitet i alt dem gjør, sier Grøtte.